Over ons

vzw Dierengeluk bestaat 20 jaar

v.z.w. Dierengeluk is niet zomaar een asiel: wij vangen fretjes en poezen op in een warme huiselijke omgeving. Wij zijn wel beperkt in opname van het aantal poezen.

Onze voorkeur gaat uit naar zieke poezen of kittens die speciale zorgen nodig hebben. Na herstel worden ze gevaccineerd, krijgen ze een chip en worden ze onvruchtbaar gemaakt. De meeste poezen komen van SOS Zwerfpoes Groot-Menen, een sterilisatiecampagne die we al sedert 2007 verzorgen, samen met het dierenasiel De Grensstreek Menen en steun van de stad Menen.

Tevens vangen we ook de verloren fretjes van gans Vlaanderen op. Wilt u voor een of ander reden uw fretjes kwijt, worden ze graag door onze vzw opgenomen. We plaatsen onze dieren alleen maar met een contract van de dierenbescherming. Omdat onze dieren gewoon zijn samen te leven met andere poezen, fretjes en onze honden kunnen ze gemakkelijk geplaatst worden in een adoptiegezin waar al meerdere huisdieren zijn.

Er is mogelijkheid om onze fretjes 14 dagen op proef mee te nemen. 

Wij krijgen geen subsidies, en zijn afhankelijk van de giften die we krijgen, u kan ons steunen door  een steunkaart vanaf 10 euro te kopen, tevens kan u meter of peter worden van onze dieren.
Daar we geen euthanasiebeleid hanteren, blijven onze fretjes die niet kunnen geplaatst worden, zoals zieke of bijtfretjes bij ons tot hun dood. Alle nodige informatie over het houden van fretjes kan u vinden op de site

Een kitten of katten, gevaccineerd, onvruchtbaar gemaakt en chip, volledig wettelijk in orde kost 130 euro

Het liefst werken we op afspraak, zodat u niet aan een gesloten deur staat.

U kan ons volgen via facebook 

https://www.facebook.com/vzw.dierengeluk?ref=tn_tnmn

Hoe kan ik lid worden?